Over mij

Egbarta Veenhuizen vindt dat kunst toegankelijk moet zijn voor iedereen en biedt daarom haar kunstwerken aan in de vorm van 'multiples'. Dit zijn objecten die in een serie van identieke of gelijkwaardige exemplaren worden uitgevoerd

Toelichting

Sinds enkele jaren is zij erg geïnteresseerd in het proces van tekenen en ontwerpen van kleine sculpturen en vormen. De thema's zijn vrijwel altijd gelieerd aan portretten & menselijke interacties.  Het werkproces van haar door de jaren heen is er één van experimenteren en groei, terwijl zij voortdurend de grenzen verlegt. Haar werk is te zien (geweest) in diverse tentoonstellingen. 

Bestellen

U kunt een keuze maken uit de beschikbare kunstwerken en deze direct online bestellen.  De exemplaren zijn genummerd en door de kunstenaar gesigneerd. 

 Aanbod: 

1. 'Multiples'Deze kleine objecten zijn van dun triplex gemaakt (gelaserd) en u kunt kiezen voor een blanke of gekleurde uitvoering.  

2. Prints van unieke tekeningen op prachtig Hahnemuller Etspapier.

3. Beeldjes: uitgevoerd in brons. Uitvoering, wat patiné betreft, graag in overleg.

4. Maatwerkopdrachten: er is ook de mogelijkheid om een ​​op maat gemaakt kunstwerk te laten maken. Hierbij kan de klant zijn/haar specifieke wensen in overleg kenbaar maken.