Prijslijst

100 jaar eenzaamheid

Prints naar originele tekening, fotoprints op fine art papierte koop, formaat 45x30 cm, prijs €95- Alle prints zijn zonder lijst. 

95

Groenland Inuit

De afbeeldingen in deze categorie zijn als fotoprints te koop, op fineart papier, Formaat 45x30 cm. Alle prints zijn zonder lijst. Desgewenst zijn ook de individuele tekeningen als unica te koop. Prijzen en formaat op aanvraag beschikbaar.

95

Zeewier-tekeningen

Prints naar originele tekeningen. De afbeeldingen in deze categorie zijn als fotoprints op fine art papierte koop, formaat 45x30 cm, prijs €95. NB Het zijn prints van tekeningen, met (spaghetti) zeewier gemaakt. Op aanvraag zijn andere formaten mogelijk.

95

Pandemie

De afbeeldingen in deze categorie zijn als fotoprints op fine art papier te koop, formaat 45x30 cm. Op aanvraag zijn andere formaten mogelijk.

95

Multiples

De figuurtjes uit deze categorie zijn tekeningen die gescand en gelaserd zijn. Dus machinaal uitgesneden en de kleine kunstwerken worden voor de wand opgehangen. Uitvoering: triplex (3 mm), zowel in blank hout als in kleur beschikbaar. H.20 cm. Op aanvraag zijn afwijkende formaten mogelijk.

150

Gelaserde portretten

 De afbeeldingen uit deze categorie zijn als fotoprints op fine artpapier te koop. Formaat 45x30 cm.Op aanvraag zijn andere formaten mogelijk.

95

Beeldjes van brons

Beeld, in brons uitgevoerd. H ca. 25 cm, patiné naar keuze. Per stuk (Serie van 3)   

1150